Huvudmeny

Du är här

Det finstilta

Det finstilta

Det finstilta

Här hittar du de allmänna villkor som gäller för kortet och reseförsäkringen. Du hittar även förhandsinformation i en sammanställning.

Det är viktigt att du läser igenom detta även om det är mycket text. Villkoren beskriver reglerna och det förhållande som finns mellan dig som kortinnehavare och oss som bank.

Reglerna kring kortet styrs bland annat av Konsumentkreditlagen. Långivaren har i den ett ansvar att försäkra sig om att du som låntagare har förstått avtalet. Det innebär att vi ska ge viss förhandsinformation. Du hittar denna information i dokumentet standardiserad europeisk konsumentkreditinformation. Den finns även på Internetbanken när du ansöker om kortet.

Reseförsäkring

Till JAKortet hör en reseförsäkring från Solid. Försäkringen gäller om du betalar minst 75% av resan med kortet. I försäkringen ingår avbeställningsskydd, förseningsförsäkring, olycksfallsförsäkring och självriskskydd. 

Har du frågor kring reseförsäkringen och skadeanmälan. Ring Solids kundtjänst på telefon 0771- 113 113.

Dokument och villkor för reseförsäkring Solid
Skadeblankett
För och efterköpsinfo
Villkor för reseförsäkring solid

Säker distanshandel med MasterCard Secure

MasterCard Secure är en tjänst för att göra säkrare köp på internet och kräver att du har applikationen mobilt Bank-ID installerad på din mobila enhet för att verifiera köpet vid internet.

Det är internetbutiken du handlar ifrån som avgör vilken typ av säkerhet som krävs vid ett köp. Viss internetförsäljning, framförallt utanför Sverige, kräver endast giltigt kortnummer. Det är då upp till dig att avgöra om du vill gå vidare med köpet.

 

2101.10 Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation 2018-08-22.pdf 2101.9 Allmänna Villkor JAKort CrossKey (fr.o.m 2018-05-25).pdf