Huvudmeny

Du är här

Ansökan JAKort

Ansökan JAKort

För tillfälligt har vi inte möjlighet att bevilja några JAKort fram till 13 maj.
Ni kan ansöka om JAKort, då ansökningstiden är lite längre än vanligt. Detta på grund av banksystembytet den 13 maj.  

 

Ansökning för JAKort

Du ansöker om kortet via vår Internetbank. När du loggat in med pinkod eller e-legitimation så hittar du ansökan under rubriken ”kort” i undermenyn.

På ansökan uppger du vilken kortkredit du önskar och din uppskattade årsinkomst. Din ansökan kompletteras av oss med upplysningar från Upplysningscentralen, UC.

När du fått svar från låneavdelningen dröjer det bara någon vecka innan du har kortet i handen.

Leverans av kort

Om vi har beviljat dig ett kort så skickas kortet till din folkbokföringsadress inom ca en vecka. Några dagar efter kortet kommer din personliga PINkod i ett separat kuvert till din folkbokföringsadress.

Bedömningskriterier

Du som ansöker måste vara minst 18 år och den person som har ett extrakort måste vara minst 16 år. Du kan ansöka om en kredit på 5 000 kr upp till 50 000 kr i intervaller på 5 000 kr. Om vi bedömer att din ansökan är för stor med hänsyn till din inkomst kan vi komma att erbjuda dig ett lägre belopp. I samband med ansökan gör vi en kreditprövning för krediten. Vi tar även upplysning från Upplysningscentralen UC och tittar om det finns betalningsanmärkningar. Har du betalningsanmärkningar kan vi inte bevilja dig något kort.