Huvudmeny

Du är här

Lediga jobb

Lediga jobb

JAK är inne i en spännande tid och vi söker fler medarbetare. Letar du efter nya utmaningar och har erfarenhet inom bank eller finans samtidigt som du brinner för samhällsnytta och hållbarhet? Då kanske du skulle vilja jobba hos oss!

Just nu letar vi efter:

Driven och målinriktad affärschef

I rollen som affärschef har du stor möjlighet att påverka och utveckla den stora förändringsresa som JAK just nu genomgår. Ett stort arbete väntar med att förvalta och affärsutveckla produkt- och tjänsteutbud för att modernisera och effektivisera arbetssätt.

Driven kommunikatör, vikariat

I rollen som kommunikatör kommer du leda införandet av ny kommunikationsplattform, grafisk profil och hemsida. I samband med dessa förändringar kommer JAK att satsa mer resurser på marknadsföring.

Serviceinriktad handläggare, vikariat

På avdelningen kommer du att ingå i ett team där arbetet innebär att ta emot och hantera inkommande telefonsamtal och e-post samt genomföra kundvårdande insatser.

JAK Medlemsbank genomgår just nu ett stort förändringsarbete och det finns stora möjligheter att vara med att utveckla och påverka arbetsprocesser, välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sköts av en extern samarbetspartner, Onepartnergroup.