Huvudmeny

Du är här

Medlemsavgift

Medlemsavgift

JAK Medlemsavgift

Medlemsavgiften ska vara oss tillhanda senast den 31 mars. Medlemsavgiften är 365 kr. Barn under 18 år har gratis medlemskap.

Betalningsalternativ

Du har tidigare valt hur du vill betala medlemsavgiften - via automatisk dragning från ditt konto eller via inbetalningskort. 

Är du osäker på hur du har valt att betala medlemsavgiften, kan du läsa i ditt årsbesked, eller logga in på internetbanken och se närmare under fliken Inställningar -> Profilinställningar. Vill du byta betalningssätt gör du det i internetbanken senast den 28 februari.

Automatiskt dragning

Helst vill vi att du väljer automatisk dragning då det sparar både miljö och pengar. Tänk då bara på att det ska finnas täckning på kontot. Har du ett lån med autogiro-överföring, behöver du kanske göra en extra inbetalning till kontot.
 
Läs på ditt årsbesked hur du gör en extra insättning, eller på hemsidan under Privat -> Spara -> Insättning och uttag.

Sista betalningsdatum

Senast den 31 mars ska medlemsavgiften vara betald om du får inbetalningskort. För dig med automatisk dragning drar vi pengarna från kontot den 31 mars.

Aktuell grundinsats och medlemsavgift 

Grundinsats år 1300 kr
Medlemsavgift år 2365 kr

 

Varför får jag påminnelse på medlemsavgiften?

För de flesta medlemmar drar vi medlemsavgiften från Baskontot. Om det inte finns tillräckligt med pengar på Baskontot när vi drar medlemsavgiften, kommer en påminnelse att skickas ut.

Medlemsavgift ska vara betald                        

31 mars

Påminnelse nr 1                                                      

Skickas i regel i maj

Påminnelse nr 2                                                      

Skickas i regel i september