Huvudmeny

Du är här

Miljösmarta försäkringar hos WaterCircles

Miljösmarta försäkringar hos WaterCircles

Samarbete mellan JAK Medlemsbank och WaterCircle

Nu kan alla medlemmar i JAK köpa förmånliga och miljösmarta försäkringar hos WaterCircles. Medlemsförmånen har tagits fram genom samarbetet med det miljönischade försäkringsföretaget WaterCircles, som bland annat erbjuder både miljösmarta och Bra Miljövalsmärkta försäkringar för bil och boende. Att erbjuda en medlemsförmån i form av försäkringar med ett hållbarhetstänk, är ett led i arbetet mot att bli en helbank och våra medlemmars förstabanksalternativ.
 
Ditt JAK-medlemskap ger dig 10-20 % i rabatt på alla WaterCircles försäkringar!
Teckna dina försäkringar direkt hos WaterCircles och få din medlemsrabatt. Se försäkringarna för JAK-medlemmar på www.watercircles.se/jak eller kontakta WaterCircles på telefon 010-4900 999 eller via mail info@watercircles.se
 

Miljö och service i fokus hos WaterCircles

Alla WaterCircles försäkringar är miljösmarta och vissa till och med märkta med Bra Miljöval. Verksamheten är även miljöcertifierad enligt ISO 14001. WaterCircles jobbar aktivt med miljöfrågan inom alla sina verksamhetsområden. Dels för att minska sin egen miljöbelastning men även för att påverka försäkringsbranschen mot en mer hållbar utveckling. Här berättar WaterCircles mer om hur försäkringar påverkar miljön.
 
WaterCircles kännetecknas även av sin snabba och personliga service. Vilket i praktiken innebär att de besvarar alla samtal i genomsnitt inom 20 sekunder och de har inga knappval. De har även som policy att besvara alla inkommande mail senast nästkommande arbetsdag.

Vilka är WaterCircles?

WaterCircles är försäkringsföretaget som vill visa att det går att göra annorlunda. Försäkra sina kunder, ersätta deras skador – samtidigt som de tar hänsyn till miljön. De har erbjudit försäkringar på den svenska marknaden sedan 2010 och finns även i Norge och Danmark.
 
Läs mer om WaterCircles här