Huvudmeny

Du är här

Ändring av kontonummer

Ändring av kontonummer

Nya kontonummer i JAK

Alla medlemmar i JAK Medlemsbank med Bas-, Transaktions- eller Skogskonto har nya nummer på sina konton från och med 15 april 2016. Vi vill påpeka att de gamla kontonumren upphör att gälla efter den 31 mars 2017. 

De nya kontonumren infördes i samband med att JAK anslöts till Riksbankens system för överföring av pengar, samt till bankgirot. Clearingnumret är numera 9670, följt av kontonumret. 

Som medlem i JAK kan du öppna konto i vår Internetbank. Baskontot är kostnadsfritt och aktiveras första gången du loggar in. Baskontot är lämpligt för ditt sparande, då det går att göra insättningar och överföringar från kontot men inte att betala. Vill du istället ha ett konto för in- och utbetalningar, mer flexibla överföringar och betalning av räkningar, kan du öppna ett Transaktionskonto.

Vanliga frågor

Jag har fått in lön, skatteåterbäring, A-kassa, sjukersättning eller andra ersättningar från en utbetalare till det gamla kontot hos JAK.
Du behöver snarast ange ditt nya kontonummer i JAK. Det gamla upphör att gälla efter 31 mars. 

Jag har satt in pengar genom en överföring via min andra banks Internetbank där jag uppger mitt kontonummer på överföringen.
Ange ditt nya kontonummer i JAK, då det gamla upphör att gälla efter 31 mars. 

Jag har satt in pengar på JAK genom min andra banks Internetbank där jag har uppgett JAKs Plusgirokonto eller Bankgirokonto.
Har du betalt via Plus-eller Bankgiro till JAK behöver du inte göra någonting. Detta sätt fungerar precis som tidigare.