Huvudmeny

Du är här

Inbetalning till JAK via Plusgiro

Unpublished

Inbetalning till JAK via Plusgiro

JAKs plusgironummer för inbetalningar och insättningar

När du ska göra en inbetalning eller insättning till JAK – exempelvis betala in din medlemsavgift eller sätta in pengar på ditt konto – finns det olika plusgirokonton att välja bland. Orsaken till det är att banken och administrationen ska kunna hantera inkommande betalningar rätt. Därför är det viktigt att du anger rätt plusgirokonto.

I vissa fall ska OCR-nummer anges vid insättningen eller inbetalningen. För övriga fyller du i de uppgifter som önskas, se nedan. 

Plusgiro 40 62 85-7

För insättningar till sparkonto och lånebetalningar. Används också om du sätter in pengar via någon Internetbank utan att ha förtryckta inbetalningskort. Glöm inte att ange medlemsnummer samt numret på det konto du vill ha pengarna till.

Plusgiro 477 89 01-1 – kräver OCR-nummer

För sparande och lånebetalningar, endast avsett för förtryckta inbetalningskort eller om du hämtar OCR-koden via Internetbanken.

Plusgiro 67 15 80-9

Grundinsats för nya medlemmar. Glöm inte att ange namn, adress och personnummer på inbetalningskortet.

Plusgiro 480 48 03-7 – kräver OCR-nummer

Årlig medlemsavgift för befintliga medlemmar – använd endast förtryckt inbetalningskort. Om medlemsavgiften betalas via Internet är det viktigt att du anger den förtryckta OCR-koden som står längst ner till vänster på inbetalningskortet som vi har skickat dig.