Huvudmeny

Du är här

Överföring och uttag

Överföring och uttag

Överföring och uttag

Överföring och uttag kan du göra till valfritt konto i annan bank i Sverige. Loggar du in med e-legitimation på Internetbanken kan du vid överföringstillfället bestämma valfritt mottagarkonto för din överföring. Du som är firmatecknare för ett företag eller organisation måste logga in med e-legitimation för att kunna utföra tjänsterna. För företag och organisationer godkänns inte den fyrsiffriga personliga koden.

Använda Internetbanken

Internetbanken är vår automatiska tjänst via Internet. Med Internetbanken kan du bl a kontrollera saldo och transaktioner samt göra uttag. Internetbanken hittar du genom knappen på huvudmenyn. Loggar du in med e-legitimation kan du välja valfritt mottagarkonto för din överföring. Du som är firmatecknare för ett företag eller organisation måste logga in med e-legitimation för att kunna utföra tjänsterna. För företag och organisationer godkänns inte den fyrsiffriga personliga koden.

Vi har bytt kontonummer

I mitten av april 2016 så ändrades alla medlemmarnas kontonummer. Tidigare kontonummer bestod av clearing-numret 9549 samt en nummerserie med medlemsnumret.