Huvudmeny

Du är här

Pensionssparande

Pensionssparande

Pensionsspara i JAK Medlemsbank

När du planerar för din pension är det viktigt att inte bara se till dina framtida inkomster utan även dina framtida utgifter. Dina månadsutgifter kommer att minska när dina lån är betalda, något många har som ett ekonomiskt mål inför sin pensionering.
 
När du pensionssparar hos JAK Medlemsbank så kommer du inte bara ha möjlighet att bli skuldfri vid eller strax efter att du blivit pensionär. Du kommer även att få tillgång till hela ditt sparkapital när lånet är slutbetalt.
 
JAK Medlemsbank ger dig ett tryggt och förutsägbart sparande. Det är ett alternativ till det traditionella pensionssparandet t.ex. i fonder som storbankerna erbjuder, vilka påverkas av marknadens upp- och nedgångar.

Bli skuldfri inför pensionen

Att låna hos JAK innebär att du kommer betala av ditt lån och samtidigt spara pengar för framtiden. Pengarna är bundna hos JAK Medlemsbank tills lånet är slutbetalt. Då blir dina sparpengar tillgängliga för dig att användas fritt.
 
Detta är möjligt då du betalar en låg fast kostnad under hela lånets löptid och du kan amortera och spara mer till dig själv istället för att betala höga räntor till storbankerna. 

Spara till pensionen tryggt och utan risk

Ditt bundna sparkapital är under tiden pengarna finns hos JAK Medlemsbank inte utsatt för några riskfyllda spekulationer. Det du har sparat under åren är det du får ut, varken mer eller mindre.
 
Våra lån är fasta, du vet från första dagen vad du ska betala per månad under hela lånetiden. Detta ger dig trygghet och möjlighet att planera din ekonomi upp till 40 år i förtid.

Bli en av ägarna av JAK Medlemsbank

JAK Medlemsbank ägs av sina medlemmar och det märks i hela verksamheten. JAK Medlemsbank finns till för dig som medlem och inte tvärt om, vilket du kan uppleva när du blir kund hos en storbank.
 
Bli delägare i JAK Medlemsbank som funnits sedan 1965. Vi är bank sedan 1998 och dina pengar är skyddade av statens insättningsgaranti. Du betalar 300 kr i en grundinsats och därefter en medlemsavgift på 300 kronor per år under din tid som medlem.
 
Information om hur du blir medlem i JAK Medlemsbank redan idag hittar du på vår hemsida.


Kontakta oss

Hör av dig via telefon på 0500-46 45 00 eller via e-post jak@jak.se, för att få ytterligare information om tryggt pensionssparande och hur ett lån hos JAK Medlemsbank fungerar.