Huvudmeny

Du är här

JAK Södra Halland

JAK Södra Halland verksamhetsområde

Kommuner som ingår: Båstad, Falkenberg, Halmstad, Hylte, Laholm


Undrar ni något om hur JAK fungerar eller vad som är på gång i föreningen? Ni är alltid välkomna att dyka upp på våra möten. Har ni en idé om ett projekt som behöver pengar så kan stödsparande vara ett alternativ, välkomna på nästa möte för att få mer information.Vi träffas vanligtvis på Husknuten den andra onsdagen i månaden. 

Husknuten
Vi träffas vanligtvis på Husknuten den andra onsdagen i månaden. 

Ny lokaler för våra möten

Från och med april 2018 kommer JAK inte längre att träffas på ABF-huset utan på Nässjögatan 10, även kallad Husknuten

Lokalmöte i juni! 

Återrapportering från årsmötet blev inte av, så därför kör vi det den här månaden. Dessutom kommer vi diskutera inbjudan till JAKs sommarseminarium. Vad som kommer diskuteras samt vårt deltagande.

Ni som är intresserade är välkomna till Nässjögatan 11 i Halmstad nu på onsdag 18:30.

Vi ses!

 

INFORMATION OM JAK

Vi är över 34 000 medlemmar i JAK Medlemsbank och det tillkommer nya medlemmar varje dag. Systemet har funkat sedan -60-talet, och bankgarantin för insatta pengar gäller även för JAK Medlemsbank. Vi i lokalavdelningen kan förklara det fina med att vara med i en medlemmsägd bank som har en kritisk syn på räntan.

Många funderar på att spara till sina barn för att de skall få ihop sparpoäng så de kan få billigare lån framöver. Långsiktigheten kan vara 5-20 år. Har ni tänkt på hur mycket ett lån kostar på en vanlig bank i rena pengar. Oavsett om ni har lån på 5 eller 25 år. Vi hjälper er gärna med dessa funderingar. Kom till vårt möte så ska vi förklara hur ni betalar av ett vanligt lån med ett lån i JAK. På våra möten diskuterar vi valfria frågor. Vi är en ansvarsgrupp så vi har inte lika formella möten som en föreningsstyrelse. Ni är varmt välkomna att vara med i ansvarsgruppen. Ni är också varmt välkomna till våra möten om har ni några frågor som ni tycker bör redas ut. Per är vår informatör och hjälper er med frågor om lån och vår ideologi. Per Wikholm 0703-440767.

Kontakt

Per Wikholm 0703-440767
Berit Karlsson 035-106 108