Huvudmeny

Du är här

JAK Södra Halland

JAK Södra Halland verksamhetsområde

Kommuner som ingår: Båstad, Falkenberg, Halmstad, Hylte, Laholm

Undrar ni något om hur JAK fungerar eller vad som är på gång i föreningen? Ni är alltid välkomna att dyka upp på våra möten. Har ni en idé om ett projekt som behöver pengar så kan stödsparande vara ett alternativ, välkomna på nästa möte för att få mer information. Vi träffas på ABF en onsdag i månaden.

Foto från Google Maps

 

Lokalmöte november

Den 8 november är det åter dags att träffas på Bolmensgatan 11 kl 18:30 och diskutera vad vi ska hitta på lokalt i JAK framöver. Bl a kommer vi ta upp nästa års studieresa.
 
Välkomna!

JAK Södra Halland på Facebook

Ni som är på Facebook kan gå med i vår nystartade grupp som ni hittar här.
Där kommer vi annonsera om framtida händelser, intressanta länkar och ni kan även ställa frågor ifall ni undrar något om JAK.

 

INFORMATION OM JAK
Vi är över 39 000 medlemmar i JAK Medlemsbank och det tillkommer nya medlemmar varje dag. Systemet har funkat sedan -60-talet, och bankgarantin för insatta pengar gäller även för JAK Medlemsbank. Vi i lokalavdelningen kan förklara det fina med att vara med i en medlemmsägd bank som har en kritisk syn på räntan.

Många funderar på att spara till sina barn för att de skall få ihop sparpoäng så de kan få billigare lån framöver. Långsiktigheten kan vara 5-20 år. Har ni tänkt på hur mycket ett lån kostar på en vanlig bank i rena pengar. Oavsett om ni har lån på 5 eller 25 år. Vi hjälper er gärna med dessa funderingar. Kom till vårt möte så ska vi förklara hur ni betalar av ett vanligt lån med ett lån i JAK. På våra möten diskuterar vi valfria frågor. Vi är en ansvarsgrupp så vi har inte lika formella möten som en föreningsstyrelse. Ni är varmt välkomna att vara med i ansvarsgruppen. Ni är också varmt välkomna till våra möten om har ni några frågor som ni tycker bör redas ut. Per är vår informatör och hjälper er med frågor om lån och vår ideologi. Per Wikholm 0706-16 17 11.

Lokalavdelningens område innefattar kommunerna: Båstad, Falkenberg, Halmstad, Hylte och Laholm.

 

Kontakt

Per Wikholm 0706-161711
Berit Karlsson 035-106 108