Huvudmeny

Du är här

Malmö

FÖRELÄSNINGSSERIE

Välkommen till Steg 3 Malmös föreläsningsserie om det problematiska med en ekonomi som bygger på ekonomisk tillväxt! Kom och ta del av kloka människors kunskap och tankar om hur vi kan gå från ett ohållbart och destruktivt samhällsbygge till ett hållbart och konstruktivt.

I den första föreläsningen mötte vi Pär Holmgren, tidigare meteorolog på SVT som de senaste åren varit klimataktivist på heltid. Läs hela eventet på facebook. Läs inbjudan till medlemmarna. Öppet för alla!

JAK:s GRUNDKURS

När vi har en grupp och när vi känner att det finns ett lämpligt datum brukar vi hålla en JAK-grundkurs. Vi har haft två kurser under hösten 2014. Är du intresserad så hör gärna av dig till Nadja Storsaeter så berättar jag mer!
 

NÄTVERK I MALMÖ

Malmö har just nu ingen organiserad lokalavdelning men har du frågor gällande JAK eller det aktiva nätverket Besök en bank kontakta Emma Rydin och Maria Jansson.

Närmaste lokalavdelning är JAK Lund. Malmöbor är också välkomna på deras möten.

JAKtivism Skåne!

JAK-gruppen JAKtivism Skåne har sin bas i Malmö och håller möten med Attac och aktionsgruppen Besök en bank. Målsättningen är att hitta en bred syn kring rättvis ekonomi och hur vi kan skapa den förändringen. Under åren har vi genomfört bankbytarmaterial och använt aktioner som ett sätt att folkbilda kring frågan.

Alla välkomna! Om du har några frågor kan du kontakta Alex Veitch - veitch@rafilm.se
 
Hälsningar JAKtivism Skåne