Våra lån

Är det dags att se sig om efter ett nytt boende? Då behöver du ha ett lånelöfte så att du vet hur mycket du kan få låna och hur mycket ditt nya boende får kosta. Ibland kan en oförutsedd händelse ställa till det ekonomiskt och då kan du behöva ta ett privatlån. Här hittar du också vårt miljölån som bland annat kan användas för investering i förnybar energi. Du som företagare har kanske funderingar kring leasing och avbetalning och här hittar du mer information om detta.

För att få låna hos JAK Medlemsbank så måste du vara medlem. Som medlem kan du känna dig trygg i att vi arbetar för att främja dina och alla medlemmars ekonomiska intressen. Det finns inga bonusar eller vinstuttag och vår målsättning är alltid att sänka räntan och att du ska bli skuldfri. Läs mer om hur våra lån fungerar.

Bolån

Låna upp till ditt boende med en amorteringstid om 50 år. Våra bolån kräver någon form av säkerhet.

Blancolån

Låna upp till 100 000 kr på högst 12 år. Är ni flera låntagare är max lånebelopp 200 000 kr per hushåll. För detta lån krävs ingen säkerhet men du får inte ha någon betalningsanmärkning.

Miljölån

JAKs Miljölån är för dig som vill investera i solceller eller annan miljöteknik.
Du får ett lån till en fast låg kostnad, utan krav på bundet sparande. Låna upp till 200 000 kr med fast ränta under hela lånets löptid med maximal amorteringstid 12 år.

Borgenslån

Borgenslån innebär att en annan person är beredd att gå i borgen för lånet.
Det vill säga, om låntagaren inte klarar att betala tillbaka lånet, blir borgenspersonen istället skyldig att betala. Ett alternativ till Borgenslån är att ansöka om ett vanligt lån tillsammans med en medsökande. Då står ni båda som låntagare.

Kreditkort

Med Kreditkortet JAKort kan du handla och ta ut kontanter i uttagsautomater över hela världen upp till 50 000 kr.

helloquence-51716-unsplash.jpg

Redan medlem? Ansök om lån